Bygging av garasje

Bygging av midlertidig garasje over Range Roveren

Siden det er så utrygt vær for tiden så går det jo ikke an å stå ute under åpen himmel å restaurere en bil. Og drive å legge over presenning hver gang er jo helt umulig. Så det ble til at jeg bestemte meg for å bygge en midlertidig garasje til formålet. Jeg kjøpte stolpefundament fra Biltema og brukte stolper fra egen skog som man kan se. Bjørk er brukbart så lenge det står rett opp og ned. Til taket kjøpte jeg inn materialer fra Monter. Og plankene på selve taket er panelet som ble tatt av veggen på huset.

Her er noen bilder av fremdriften av prosjektet.

4 stolper er oppe 🙂

Da var alle 9 stolpene på plass.

Tverrstokker til å stive opp litt.

Og så kom snøen og stoppet alt inntil videre.

Da var tverrbjelkene til taket på plass.

Taket begynner å ta form.

Begynner å ligne noe nå 🙂

Jeg skal kle garasjen med kun presenning.

Da var taket ferdig og bakveggen har blitt dekket til.

Endelig kom presenningen på taket. 

Nå gjenstår bare sidevegger men de kommer senere. Må kjøpe inn hvit presenning fra Biltema.

Da er sidene kledd med hvit presenning.

Men jeg fikke et lass med bølgeblikk av en nabo etter at presenningen var satt på. Ikke pent men tåler litt mer. Litt maling til sommeren så blir det bedre.

Har fått laget en enkel port av presenning også.  Den kan enkelt skyves til siden.

På ene siden er det stående bølgeblikk og på andre er det liggende.  Hadde ikke nok til å ha stående panel på alle veggene.

Det var planer om bølgeblikk på taket også men det ble for vanskelig å legge på alene. Og etter å holdt på å falle ned et par ganger så ble det to lag med presenning i stedet.

Nå står Range Roveren endelig under tak og jeg kan så smått begynne med restaureringen.  Og jeg har god tid. Den er veteran i 2020 så jeg har 3 år på meg. Den skal ikke ut før det 🙂

Det ble brått skikkelig kaldt så jeg spanderte på meg en varmelampe.  Er nok ikke mange Range Rovere som har varmelampe i huset sitt 🙂

Min webside