Mars og snart vår.

Ja da har vi kommet så og si halvveis i mars. Og den våren som begynte så flott ble brått avbrutt av kulde og mer snø. Snømengden har nesten doblet seg på kort tid. Men det kommer vel en vår i år som andre år. Men hvis skara’n bærer en voksen mann på Sankthansaften så blir det sen vår 🙂 Ser stygt ut dette i år 🙂

Jeg har vært tidlig ute med å vise bilen på PKK i år. Det var kun en toer feil denne gangen. Men den ligger litt kronglete til så jeg har fått låne meg et verksted i Nord-Trønderlag. Det ligger på Malm i Verran. Jeg har jobbet der tidligere og eieren sa det var ok å få låne det. Det blir ganske langt å kjøre. Men jeg orker bare ikke å ligge på den kalde bakken og i snø for å fikse feilen. Jeg må skifte et bremserør som var rustet. Så jeg få kjøpe noen rørskjøter og litt bremserør. Jeg har rør liggende et sted men vet ikke om det blir langt nok. Jeg får krype under bilen å ta noen mål før jeg handler.

Det er meldt mer snø denne uken men håper det ikke blir så mye. Jeg vil ikke klare å kjør opp på bukkene på den glatte bakken. Enten spinner jeg eller så sklir bukkene unna. Da må jeg prøve inne i garasjen hvis det går. Bilen må vises innen 5. april. Får jeg den i orden på Malm så vil jeg prøve å få den vist hos Mekonomen på Malm.